Tuff bortamatch väntar för damerna

Efter en helgs landslagsuppehåll är SSL åter igång till helgen. För KAIS Moras del väntar på söndag en tuff match i Visby, mot nuvarande serietreorna Endre. 

En som inte var ledig under föregående helg var KAIS målmaskin, Malin Andréason, som gjorde comeback i landslaget och även spelade till sig en plats i det kommande VM-laget.

Endre borta, enligt mig en av de tuffaste bortamatcherna för säsongen. Hur ser du på helgens uppgift? 

Jag ser bara positivt på helgens uppgift och det ska bli roligt med match igen, tre poäng ska med tillbaka till fastlandet. 

Du har ett förflutet i Endre. Är det en speciell match för dig eller är det som vilken match som helst? 

-Endre nu är ett helt annat Endre än när jag var där så för mig är det som vilken match som helst.

Endre har, liksom ni, startat serien på ett lysande sätt. Vad är nycklarna till 3 poäng i helgen?

-Det kommer vara oerhört viktigt med bra bolltempo och fart under fötterna, jag tror på en tempofylld match och därav blir det viktigt. Nyckeln blir också att vinna kampen framför mål, både offensivt och defensivt.

Du gjorde comeback i landslaget förra helgen och spelade där till dig en VM- biljett. Hur känns det och hur ser du själv på den prestation du gjort, som tagit dig tillbaka starkare än du någonsin varit? 

-Det känns väldigt roligt att få representera svenska landslaget i ytterligare ett VM, jag har investerat otroligt mycket tid i träning för att komma tillbaka och spela min bästa innebandy, jag tycker jag presenterat bra men man kan alltid bli bättre!