Simon Olssons tankar inför Söndagens batalj mot IBF Västerås

KAIS Mora står värd för ytterligare en hemmamatch, på besök kommer klassiska IBF Västerås.

Vi tog en snack med en av våra pöjker från dom Värmländska skogarna

Enligt rykten har du sett pigg ut i veckan, känner du själv att du utvecklats till denna säsong?

Jo veckan har varit bra, benen har känts pigga och då brukar det lösa sig med klubba och boll automatiskt. Själv känner jag väl att det går bättre i år än förra året, det var mycket nytt för oss juniorer, alltifrån att komma in i seniorinnebandyn och att komma in i ett nytt lag.

Så till skillnad från förra säsongen så känns det mer avslappnat och det medför väl att det även går lite bättre, givetvis.

Ni har börjat lite trevande i starten, vad måste ni göra bättre på söndag för att ta hem alla 3 pinnar?

Vi spelar mycket efter sargerna, så det gäller att vi vågar in i det ”heta området” som Bladi säger, vågar ta mer skott och rör fötterna hela tiden, då kommer bolltempot av sig självt och då är vi riktigt starka.

Vad är målsättningen med säsongen, dels för egen del men även för laget?

För egen del är det att våga spela ut mitt spel, har en tendens att komma ifrån det, så mitt mål är att våga vara mig själv ute på planen och vara en spelare som gör skillnad.

Med laget vill vi självklart vara med i toppen och slåss om kvalplats, tar vi oss dit kan allt hända. Så det gäller att vi fortsätter kriga och hittar vårt spel i varje match.

Att vi bytt serie är förmodligen lite mer speciellt för dig, hur känns det att hamna i serien där alla pratar som dig, känner du att du kan avslöja lite taktiksnack från plan med tanke på att du förstår vad dom säger?

Haha, det är såklart kul att komma hem till skogarna igen, det är ju lite närmare för mor å far att åka och se också, även om det inte stoppar farsan annars heller men… Klart man kan avslöja lite om man hör något, jag, Wesse å Fille4 får väl hålla öronen öppna under säsongen, dialekterna kan vara rätt otydliga emellanåt.

 Hur slutar matchen och vem avgör?

Kommer bli en jämn första halva, men sedan drar vi ifrån och vinner med 8-4, Dennis Mårten Lång kommer slå en lasermacka till DSP som rakar in den