KAIS Mora presenterar Anna Wijk Floorball Camp!

KAIS Mora presenterar Anna Wijk Floorball Camp!

Anna Wijk Floorball Camp är en floorball camp för både tjejer och killar födda 2003-2005 och kommer att äga rum i Mora 28/7-2018 –  2/8-2018. Campet kommer äga rum i KAIS Moras hemmahall Unihoc Arena där deltagarna kommer sova, äta och framförallt träna innebandy!

Naturligtvis kommer Anna Wijk att vara en av ledarna och då bland annat berätta om sin väg för att ta sig långt inom innebandyn. Dessutom kommer fler spelare från KAIS Mora, varav flera med landslagsmeriter, att vara ledare samt kommer några hemliga gästtränare och gästföreläsare göra inhopp under dagarna!

En gästföreläsare är herrlandslagets förbundskapten Micke Hill, damlandslagets Moa Tschöp och herrlandslagets Alexander Galante Carlström kommer att vara gästtränare, och fler gästtränare kommer att presenteras.

Anna Wijk:

-Jag ser jättemycket fram emot sommarens och ”mitt” eget floorball camp! Jag är självklart stolt över att ha mitt namn på ett floorball camp tillsammans med KAIS Mora. Vår gemensamma erfarenhet inom innebandyn är stor så deltagarna kan räkna med en riktigt rolig vecka med mycket skoj och framförallt, fokus på innebandy! Vi har redan knutit till oss föreläsare och gästtränare som är bland de bästa i världen, och fler kan det bli..

Göran Lindén mental rådgivare KAIS Mora:

-Från KAIS Moras sida är mycket glada över att tillsammans med Anna Wijk kunna ordna Anna Wijk Floorball Camp sommaren 2018. Med Annas och KAIS Moras sammatagna erfarenhet och kunskap är vi övertygade om att veckan kommer att bli en riktig fullträff. Vi är övertygade om att detta koncept kommer att hålla många år vilket förutsätter att vi fortsätter att utveckla våra tankar och idéer bakom lägret så att vi tillsammans blir bättre och bättre. Tillsammans med Anna Wijk är vi inom KAIS Mora övertygade om att vi kommer att lyckas med detta.

För mer info och anmälan gå till: http://kaismora.se/anna-wijk-floorball-camp/