KAIS Mora upp i serieledning

Dagens match mot Pixbo slutade med vinst i Unihoc Arena inför 360 personer i publiken, 6-2 skrevs slutresultatet till. Och i och med vinsten i dagens match byter KAIS Mora och Pixbo plats i tabellen med KAIS Mora som ny serieledare.

Vi fick en pratstund med tränare Roger Jonsson:

Vad säger du om dagens match?

-Vi började passivt, det kan ha att göra med att fredagens match satt i benen fortfarande där vi hade mycket tid på oss i den matchen. Sen pratade vi ihop oss mellan första och andra perioden och sen fick vi ordning på grejerna.

Elin Reinestrand sa i en intervju med P4 Dalarna att du skällde på laget? (http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=161&artikel=6884188)

-Det stämmer. Vi sa att vi får gå in och bli lite skitigare och sen i andra och tredje så gjorde vi rätt saker. Andra och tredje perioden tar vi med oss, sen har vi saker att lära trots att vi vinner idag.

Reinestrand framhöll, i samma intervju, laginsatsen i dagens match, håller du med?

-Ja, den fanns inte i första perioden. I andra och tredje så hjälps vi åt mer och jobbar för varandra. Det kanske satt i från i fredags.

Jessika Eriksson gjorde comeback i KAIS Mora och gör 2 mål, vad säger du om det?

-Det är kul, vi kan inte kräva att hon ska kunna allting på en gång, hon fick spela forward idag eftersom att det är en del spelare borta och den rollen är hon lite ovan i. Det är klart, klart godkänt.

Tack Roger!

Det var den 20e omgången i Svenska Superligan dam. Nu återstår 6 matcher i grundserien och sen är det dags för slutspel.

Mål och assist för KAIS Mora i dagens match: Jessika Eriksson ass Malin Lundquist, Amanda Öhman ass Elin Reinestrand, My Kippilä ass Anna Wijk, Amanda Wall ass Anna Wijk, My Kippilä ass Anna Wijk, Jessika Eriksson.

Matchinformation från dagens match finner ni här: http://www.innebandy.se/ResultatSpelprogram/iBIS-spelprogram/SSL-dam-201718/