Inför KAIS Mora – Rönnby

Förra helgens bortamatch mot Endre slutade med förlust i förlängning. Spelmässigt en bra match mellan två topplag, där analysen från undertecknad är att KAIS Mora är det spelförande laget och mycket väl kunde gått segrande ur striden. Lägen finns för att görs ytterligare några mål, men skärpan saknad i avsluten samtidigt som Endre får bra utdelning.  

Nya tag på fredag hemma i Unihoc Arena, då Rönnby Västerås kommer på besök 19.00. 

Vi lyssnar till vad lagkapten Anna Wijk har att säga om det som varit och det som komma skall.

1 poäng mot Endre efter sen kvittering från din klubba. Men känslan framför tv:n var att ni absolut kunde tagit 3 poäng. Din syn på matchen?

– Ja, alltså det var ju en ganska jämn match över 60 minuter, men jag tycker ändå att vi skapar tillräckligt mycket chanser för att vinna. Vi bränner för många lägen! Endre visar återigen att de är starka hemma. Surt att inte ta 3poäng, men om man tänker på hur sent de tog ledning så får vi kanske vara nöjda med en pinne… 

Tar ni med er något speciellt från Endre-matchen till matchen mot Rönnny på fredag?
– Försvaret är stundtals tight och bra så det kan vi ta med oss och jobba vidare på. Annars handlar det bara om att stämpla in från start och spela i 60minuter. Det ska bli fantastiskt roligt med hemmamatch igen! 

Hur ser du på säsongen så här långt, med 10 matcher spelade?
– Säsongen har varit upp och ner, men det känns ändå stabilt och som att vi är på rätt spår.

Varmt välkomna till Unihoc Arena, fredag 17/11 kl 19.00.