Dubbelmöte för damlaget

Efter ett kortare uppehåll är det åter dags för KAIS Moras damer att uppta spelet igen. Imorgon, fredag, åker laget till Värmland för ett möte mot fjolårets kvartsfinalmotståndare Karlstad. Ett Karlstad som i nuläget ligger utanför slutspelsplats och därmed sannolikt kommer göra allt i deras makt för att bärga viktiga poäng i den kampen. Senast lagen möttes, 13e oktober 2017, slutade matchen med 9-0 till KAIS Mora. Morgondagens bortamatch webbsänds och finns här: https://sslplay.azurewebsites.net/Home/Watch/Live/9192

Tränare Noél Alm Johansson:

Kommer nyförvärvet, från Karlstad, Jessika Eriksson att spela imorgon?

-Nej, Jessika kommer inte spela mot Karlstad.

Tittar man på kvartsfinalerna förra säsongen var ni bättre på hemmaplan mot Karlstad, nu sker matchen på bortaplan, hur ska ni lösa uppgiften?

-Vi får spela bättre helt enkelt, slutspelsmatcher är en annan sak men jag tror att vi kommer få en tuff match imorgon. Det är ett lag som jag tror tänker sig att de ska sluta samman och de kommer gå all in och vi kan vänta oss en intensiv match från deras sida.

Hur tror du matchen kommer att se ut?

-Jag tror att det blir en fysisk match och det gäller att hålla fokus, jag förväntar mig att det kommer smälla och att de krigar i varenda situation, jag tror att vi måste hålla ett bra fokus. Vi har tryckt på att det får se ut hur som helst imorgon, vi ska ta hem 3 poäng, om vi får jobba stenhårt för varje millimeter så tar vi den fighten.

Tack Noél!

För Moras del handlar det om att hitta tillbaka till vinnarspåret igen, efter förlusten mot IKSU senast, för att inte tappa mark mot serieledande Pixbo. Ett Pixbo som för övrigt gästar Mora redan på söndag för seriefinal i Unihoc Arena kl 16.00! Missa inte detta!

Vi ser fram emot en fullspäckad innebandyhelg, väl mött!