Anna Wijk Floorball Camp

Anna Wijk Floorball Camp gör entré under 2018!

Vecka 30-31 genomförs Anna Wijk Floorball Camp i nära samarbete med KAIS Mora.

Vi är övertygade om att våra samlade erfarenheter och kunskaper komma att innebära en både rolig och mycket lärorik vecka.

Denna sida kommer att uppdateras löpande!

Korta fakta:

-När: Lördag 28/7-2018 – torsdag 2/8-2018

-Var:  Mora, närmare bestämt KAIS Moras hemmahall Unihoc Arena där vi kommer att sova i speciellt iordninggjorda sovsalar och där vi även kommer att träna och äta.

-Deltagare: Tjejer och killar födda 2003-2005. 22 deltagare per grupp – 3 grupper totalt.

-Ledare:  Naturligtvis kommer Anna Wijk att vara en av ledarna och då bland annat berätta om sin väg för att ta sig långt inom innebandyn.

-Dessutom kommer fler spelare från KAIS Mora, varav flera med landslagsmeriter, att vara ledare samt kommer några hemliga gästtränare och gästföreläsare att presenteras inom kort!

-Kostnad: 2500:- per person.

-Vad som ingår: Logi, inklusive säng och madrass. Ledare som finns på plats i Unihoc Arena dygnet runt.   Frukost, lunch, middag samt kvällsmål ingår i kostnaden som även ger 2 träningspass om dagen plus en del övriga aktiviteter. Förutom detta ingår även träningskläder från Unihoc..

-Transporter mellan Mora Resecentrum och Unihoc Arena ordnar vi om behov finns.

Hur anmäler man sig? Anmälningsmöjligheter kommer att öppnas inom kort!

Det finns en begränsning på antalet totala deltagare, håll utkik på KAIS Moras sociala medier när anmälan öppnas för att säkra din plats på Anna Wijk Floorball Camp!

#WijkFC